DSC_0130

Velkommen

MODSPOR er gået i luften, men der kommer til at gå lidt tid, før vi kan præsentere den første anmeldelse og det første portræt. Det er dog en trøst, at vi allerede nu har aftaler på plads for netop disse. Inden længe håber vi på, at der kommer mindst to anmeldelser og et portræt hver måned, så siden bliver levende og altid er aktuel.

Når der kommer flere skribenter på, kan det tal stige stille og roligt.

 

Fokus

Vi fokuserer især på de mindre forlag fra hele landet og deres forfattere. Det kan fx være Forlaget Kronstork, Nulpunkt, Fuglekøjen, EC edition, Løvens Forlag, Copenhagen Storytellers, Vild Maskine, Antipyrine, Korridor, Jensen & Dalgaard, Ekbatana, Forlaget BLÆS, Det Poetiske Bureaus Forlag osv.

Der bliver både tale om anmeldelser af digte, romaner, hybrider og essayistiske artikler.

 

Baggrund

Stifter og fast skribent på siden er uddannet kandidat i Nordisk Sprog og litteratur fra Aarhus Universitet, selv udgivet forfatter og tidligere skribent og anmelder for bl.a. VINK og Overspring.dk. Der er altså tale om en person, som har et kendskab til både litteraturhistorie, i større og mindre sammenhænge, samt et aktuelt indblik i den danske litterære muld, der i disse år blomstrer.

Vi vil hurtigst muligt finde andre skribenter (både faste- og gæsteskribenter), der har en solid baggrund, så vi sikrer god kvalitet i vores anmeldelser, portrætter og artikler.

 

Vi ses, det bliver godt!

 

Print Friendly, PDF & Email